Smartlook.com - patut eta? Ogé jelas, utamana dina versi FREE :-)

artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan




Salaku urang ngagaduhan ka Smartlooku

A lila kuring henteu nulis nanaon tentang naon atuh dites on kuring atawa warung pihak patali séjénna. Ieu mangrupakeun kanyataan yén lalaki masih nyoba hal na lamun eta dijalankeun dina layanan atawa produk nu teu ngalir pakét katuhu jeung nu ngajadikeun rasa (tingali. affiliate) Kedah mutuskeun babagi pangalaman maranéhanana malah kalawan pesaing maranéhanana atawa henteu. Awalna Teu sangka, naha henteu nulis ngeunaan sagalana I do, anjeun Nelzu.cz téh ngan hiji blog saeutik lengkep halimunan. Tapi nalika kuring kapanggih kaluar anu abdi reconciles sagalana, tur salaku I diangkat kompetisi misalna. Dina renting garasi, Teu sangka, Whoa 🙂
Nguji Smartlooku sempet kabur ngeunaan sataun sarta ngarasa hasilna sarta ngalaman produk unik ieu bisa babagi. Pikeun Smartlooku I datang di sakuliah ku pangadeg kasempetan, saha kuring terang ti webtrhu. Hiji kecap na eta ditawarkeun hal nu bisa diuji haratis, Teu sangka ieu harga adil on kuring 🙂 tempat pendaptaran tur ni'mat mimiti ngumpulkeun data.

Naon ngajadikeun kuring discouraged ti ngagunakeun jasa

Teu nyaho eta saha kuring bakal nyaho naon Abdi skeptis, abdi prodded, komo paranoid. Hal kahiji ieu kaamanan data discouraged saeutik. Pausahaan bisa janji kami loba hal, tapi éta pamustunganana ngeunaan kapercayaan. Lajeng ieu sieun layanan anu bakal boga dampak negatif kana kinerja situs. Ngan kusabab éta leuwih kode kana pamadegan loba batur anu perlu diprosés. Kabeneran warung urang loba hal urang ngadamel Sunan Gunung Djati sabab mangrupakeun warung tukang ngaput lajeng nganggo pihak katilu ka minimum a. Tapi sanajan kitu, aya kami boga Konci béda pikeun ngukur analytics Google, AdWords, Sklik, Facebook, Etarget lajeng kudu nguji AB (penting). Sabaraha loka éta kénéh ngasuh? jasa jalma misalna. Smartlook solusi éksternal Web personalization jsb anu tapi awan Kuring salawasna resep mun ngantep sagalana nu bisa diprogram langsung kana warung, tapi aya glued leuwih silih.

Sangkan tungtungna dimimitian

Dina waktu nalika urang lowered Smartook Urang kakara réngsé sababaraha tés AB. Kusabab urang dianggo kaluar sagalana di conformity kalawan hipotesis urang, ieu waktu pikeun meunangkeun ka handap ieu.
Keur naon urang diuji? Salah sahiji tés, robah nu dijieun karinjang. Sakali anjeun dina situs urang nempatkeun produk kana karanjang anjeun jeung anjeun indit ka eusian data, jadi sanajan anjeun di karinjang, nya éta sisi kénca kategori menu. Urang diuji jalan ngaleupaskeun lengkep menu nu. Hipotesa ieu nu bisa ningkat ratio konversi, sabab bakal simplify jeung streamline balanja kaca karanjang jeung larangan ukur perlu ngalengkepan beuli. Tapi kusabab kuring boga konsumén kolot pisan na cílovkou anu leuwih awéwé dina umur-45 60let, sieun ku itu tina réaksi maranéhna pikeun teuing robah. Masih, abdi masihan hiji pinunjul harepan alatan "jadi eta ngan ngajadikeun dinten". Abdi teu bakal sagala panjang. Ieu flop lengkep. Bari sababaraha tés fared hadé, batur goreng, adjustment ieu sugan nu awon dina taun ka tukang, sarta dampak na geus ngurangan di rate konversi 8,19%. Jumlah nu ieu burdened ku kasalahan badag, sabab flowed ngaliwatan loka lalulintas cukup badag nepi ka ratusan rébu nu datang unik.



Naha aya aranjeunna ngajalankeun jauh konsumén?

Yén éta kénéh éta teu jelas. Kuring ngantep eta versi bébas Smartlooku dua jam na nyandak hiji nganjang sanggeus karinjang sejen. Teu cukup nepi heran, naon ieu anjeunna ningali. program kudu sugan s pegat, disebutkeun teu mungkin mun Datang bakal dipindahkeun sabudeureun situs kawas lunatics lengkep. Ku kituna kuring nyaring kaluar jalma anu ngagaduhan kana karinjang spent dina situs ngaliwatan 30s sarta ngalengkepan beuli. Kabiasaan éta pisan nu sarupa. Ieu bisa lumangsung ka abdi, ngan ti reams of invoices dikaluarkeun dina file yén Lolobana mah ngan ukur keur hiji produk. A nganjang datang ka loka, ngaliwat sababaraha kategori jeung ditempatkeun di karinjang nu item munggaran. Naon kajadian lajeng? Produk ieu ditambahkeun kana karanjang, sarta nenasměrovává nu nganjang urang kana eta, jadi eta masih bisa nyokot on. Batur pilih hiji karinjang kaeusi, tapi sabagian mah henteu. Sababaraha mana anu ka karinjang, tuluy balik deui, jeung tanpa Peta salajengna deui karinjang, aya klik hal na rendang jauh. Kalolobaan jalma balik ti karinjang tapi teu hoyong, tapi diklik lempeng kana kategori sejenna yen suku aranjeunna. Pas hiji kategori dina hiji waktu, balik ka karinjang nu lajeng pindah deui ka hiji kategori sagemblengna anyar, lajeng deui ka karinjang, kadang hal kajadian aya na rendang jauh. Pikeun kuring sagemblengna gélo, datang sigana rada alami. Muhun, meureun ieu gagasan goréng. Teu aya ragu yén asupna kana karinjang sarta malah ngeusian kaluar alamat pengiriman barang pasti moal hambalan penultimate ka ngalengkepan ordo. Hiji hal tetep hasilna test AB sarta hal kadua ningali ku panon sorangan naon anu lumangsung dina Web.

Naon ngeunaan hareup?

Kuring resep pisan persis dipaké dina persiapan tés AB sarta evaluasi maranéhanana. Tapi naon anu malah leuwih narik - ngarengsekeun masalahna. Tur aya éta! Kuring pernah diperkirakeun yén anjeunna bakal asup situs mana kakuatan nu teu robah, loba masalah lumangsung. Kalobaannana mangrupakeun gampang pikeun ngajawab, sabab éta téh kitu. Kasalahan disababkeun ngan versi browser, batur anu insidious. Naon anu kudu dipigawé? Ku kituna kuring gé néangan bug na I atawa salah sahiji programer. Taya kami tapi moal ngalakukeun jeung minat. nasabah ngabejaan Anjeun naon anjeunna mangsa proses pameseran stalled, lolobana ngajéntrékeun masalah masih pisan kirang, sarta ayeuna babo rad. Atawa ngurus eta Smartlook.
Jalma anu boga e-toko, weruh naon atuh hartina. Kuring henteu weruh naha pangalaman ieu salaku I do, tapi lamun jalma geus kadua atawa katilu disebut ngomong manehna teu bisa meunang liwat ordo, sanajan anjeun terang ayeuna teh geus tilu taun deui digawé ogé, ayeuna tekanan kuring naék. "Kurn, naon nu programer ngalakukeun deui !!! Kuring baris rend eta. " Atuh, lamun anjeun maca ieu kuring ngahaturkeun tapi ieu téh biasana réaksi munggaran abdi nalika abdi ngalir duit wae jeung Kuring henteu weruh anu jalan na dimana 🙂

singgetan

Téh mangrupa blooper alus - basajan, tapi mangrupakeun pelesir ka gawekeun. Lamun malem awéwé jeung anak kuring kacilakaan, tinimbang wayang I hayu anjeun leumpang ngaliwatan Web teh. Nice éta sabenerna rékaman sakabeh nasabah, nu teu kabeh program competing tiasa ngalakukeun. Ku kituna, keur kuring hal pasti alus tur patut sahanteuna nguji ... pikeun harga - bébas 🙂
Sanajan kitu, éta "tydýt" maranéhanana dina kaca utama ↓↓↓


Kumaha iklan baris kasampak kawas?
-
Di dieu tiasa banner anjeun salamina mung 299 CZK
Témbongkeun formulir keur meuli
artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan

komentujte

avatar
ngalanggan
ngingetkeun
kuring satuju
ramatloka ieu migunakeun nyadiakeun jasa, pribados Iklan, sarta cookies lalulintas analisa.