Jual WMT kalawan 150% + kauntungan -> Kuring meuli BBBY sakumaha kado pikeun Natal

artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan

WMT, oh hehehehe, abdi kudu Hhh. 8 hiber sajajalan jeung sawatara poe ka tukang kungsi ninggalkeun portopolio abdi. Kuring geus bade di dinya keur rada sababaraha waktu, éta meureun atawa dua taun, nalika kuring ieu nungguan hint eksponensial panungtungan yén dituduhkeun relatif ka harga dibagikeun damang kinerja kaliwat.
Naon Kuring kungsi alesan? Muhun, aya rada sababaraha. Éta naon perkara ka abdi aci mutlak nalika hutang tumuwuh ngaliwatan wates nu tangtu. Maksudna pikeun kuring wates dua kauntungan taunan. Sakali anjeun kaluar lagu pikeun ngadeukeutan, abdi gé nungkulan naon ngalakukeun saterusna. Sakali ngaleuwihan, abdi ngajual sagalana anjeun boga. Kawas lamun babandingan harga saham kana panghasilan taunan ngaleuwihan 45.
Saatos pameseran abdi tina 2009 bari balik deui kana equity ngaronjat, tapi saprak éta geus 2011 ngan Turun gunung. Lately I malah teu nangtukeun alesan pikeun turunna éta. Sugan eta geus ngalakonan kalawan margins anu mulang on equity tina korelasi. 2011 dugi rada risen sarta saprak lajeng maranéhna turun. Ahir margin Oktober 2017 éta pancen uih, sanajan leuwih ti 50% leuwih handap nalika Mah nuju biasa. Kuring henteu weruh naon anu maranéhna bade. Mun aranjeunna coba tetep sahenteuna elehan jeung kumaha bae ngeureunkeun turunna di kauntungan bersih, anu ogé boga sababaraha taun ragrag. Kaula kabeh pikeun eta tapi bagja pisan. ieu utamana lamun loba tuah beuli ieu sarta ngarasa yen eta oge loba tuah di jual. Investor atuh pikeun sababaraha alesan kanyahoan parusahaan sumur ngaapresiasi ku ngan dina momen anu nalika Aisyah hayang meunang leupas tina. Naon deui bisa rék.
Naon Kuring geus kungsi alus tuah tapi ieu disiapkeun dina 2008 na 2009. Kuring bisa dibeuli boh sometime salila dékade lalawanan saméméh krisis, nu dibuktikeun dina gambar, anu I froze duit lila tanpa hasil tambahan atawa sometime engké sanggeus 2008 krisis jeung bakal telat.

BBBY jeung dimana manehna datang ti rangsangan

Kuring boga maca getol anu dikirim atuh rupa tips on saham metot. Ieu teu goréng pisan tips tapi aya salawasna impresses kuring sagala hal saeutik nu reminds kuring nu hal sarupa kalam jeung dina bisnis kuring terus ucapkeun "Boy, éta bakal jadi ti goréng ka parah". Aranjeunna teu bakal janten investasi goréng, tapi cakrawala investasi abdi nalika Kuring meuli judul 1-2 sataun hiji, abdi boga pisan milih ti tur tuntas pikir ngeunaan naon atuh milih.
Minggu kamari, kumaha oge, manehna dikirim judul BBBY, anu daun kuring keur taun di sagala rupa "saham sreenerech" salaku biasa pakait jeung kriteria abdi. Pikeun taun tapi geus kaluar tina daptar Investasi poténsi, tapi ayeuna kuring masihan dirina katingal sejen. Kuring nyaho naon pikiran kuring aya margins deui low. kuring Anjeun Pausahaan operasi kalawan margins low ngan teu resep. Kuring teu resep margins low malah di anjeun bisnis lantaran éta kaulinan bahaya antara unggul na kalah mangrupakeun garis pisan rupa. Sagalana kudu lalajo makuta panungtungan, constricting naon bisa. Hayu urang nyaho kumaha carana layanan palanggan jeung ka dissatisfaction, pagawe samentara karyawan 'na helpers, sarta panungtungan tapi teu saeutik anu yén masalah strategi ieu tanpa injections finansial ti luar ufinancovat gudang. margins low ulah resep boh tina saingan maranéhanana, anu Ram stubbornness na sajajalan kasabaran jeung lalawanan, ngaruksak sakabéh pasar keur taun.

Kaayaan ngeunaan margins anu loba robah. Ku kituna pasti bisi kuring moal janten investasi jangka panjang, nu kuring diteundeun pikeun puluhan. Dina sababaraha istilah pondok, nyebutkeun, 5-10 taun, tapi kuring bisa boga fun saeutik tur nyandak resiko.



Kunaon maranehna ngalakukeun?

Kuring nganggap hal éta sapatu pangbadagna, dimana atuh ayeuna geus katempo anyar. kungsi Kuring teu ngarti naha maranehna naon maranehna. Kusabab ieu estu lakukeun. Ieu téh mangrupa redemptions. Aranjeunna biasana dipigawé boh mayeng atawa diakses nalika pausahaan gagal pikeun investasi beuki duit. Tapi salawasna kedah kieu lumangsung ngan dina momen lamun biasa nu mirah. Di dieu maranéhanana dijieun sababaraha kali ka highs redemptions masif.
Nalika kuring dimimitian kasampak saeutik saeutik tentang filsafat redemptions, abdi kapanggih yén Abdi sanes ngan hiji anu noticed nu balanja raksasa. Teu sangka kudu keur hal anu jadi sigana, abdi nganggap teu ukur nu meuli salah sahiji awon kuring kiwari geus katempo anyar.
Ale sagalana goréng téh alus pikeun hal. Ngaliwatan eta kabeh aranjeunna geus dipigawé nyaéta tetep jadi badag biasa tihang odstřelených yén éta ngan saukur teu bisa dipaliré. Anjeunna spent leuwih 5 taun 6 milyar pikeun buyouts. 3 jeung taun ka tukang ieu ngeunaan 4,5 milyar. Kusabab éta kiwari mangrupa dimodalan pasar sabudeureun 3 milyar, sarta juragan sésana rada niatna ngaronjat biasa di pausahaan. Jeung Abdi hoyong janten aya.

Ieu lain analisis téhnis

Aya kali nalika kuring spent analisis rada teknis. Ayeuna, dina ampir lima puluh buku bohong di banánovkách gathering lebu wae di alam pawenangan. Kantos saprak kuring dimimitian bisnis mah sok pikir jalma taun murid, nalika Teu sangka Abdi meunang beunghar forex jeung Abdi maca sadayana mah bisa. Ayeuna sakumaha Kuring keur pagawean garis seuri goofy on beungeutna, kumaha naif mah. I dipaké maca carita ngeunaan padagang suksés, tapi tetep kuring wondered kumaha ieu mungkin yen aranjeunna saukur nuturkeun titik, pindah luhur jeung ka handap tur néangan pola di aranjeunna tanpa mayar zat naon baé. Tanpa koma tukangeun jelema katempo nanaon deui .. misalna. Company sorangan, komoditi, mata uang jeung neangan jawaban sakumaha keur naha di pasar aya kitu gélo.
Dina parusahaan kuring, abdi henteu hal saperti pernah harepan. Sumuhun, sok atuh pariksa sabaraha hal anu bade, abdi kasampak di grafik na meureun ngomong ... ogé, kumaha bae kami boga pamadegan suplai thinner, jadi bakal nyangka leuwih duit di kas. Muhun, mun kuring manggihan aya nu bade bagan sarta minuhan I indikator hartina neangan layung ganda, teu nyobian pikeun ngaduga nalika trend kabukti. grafik hasilna mangrupa mun hasil, tapi geus pasti moal cukang lantaranana.
Ku kituna naon atuh, Kaula bade manggihan naon ieu lumangsung. Kuring manggihan yen taun ieu, contona. Aya ruksakna leuwih gede ti biasa, sarta ngarasa yén kalawan nu bisa ngalakukeun hal taun salajengna. Kuring nyaho yen kami nu Mayar sababaraha installments sarta yén kuring kudu sataun hareup ti beuheung na. Atawa butt kuring yén kontraktor anu réngsé nepi Kuring kungsi ngaganti sagala sejen tur I henteu. Jeung anjeun bisa ngalakukeun hal ngeunaan eta? Kumaha lamun kuring turun margins, naha éta nalika kuring nezlevňoval? Abdi teu bakal di taun hareup mun ngahemat sawatara duit? Kuring kakurangan tina eta ngan kuring atawa geus kapangaruhan sakabéh sector, sarta naha teu eta lumangsung?
Sampurasun, tapi Kuring teu yakin ieu bakal diajar tina bagan. Na kuring pasti tuh kadang teu bisa pikir nalika maranéhna ningali a chart lalawanan gede anjeunna Drew a handap ganda nu tanpa nanaon di manajemén parusahaan dirobah pikeun hadé, sabab ujug-ujug jadi lamun ku magic, sagalana bakal robah di sabudeureun jeung harga bakal lebet ka sawarga? Naha?



Tingali di BBBY perlu. lunatics teknis bakal nyawang chart tur ngomong. Muhun, éta écés jelas ningali kumaha ieu reflected ti dua puluh rebu. Ieu wates psikologi atra! Kiwari eta masih confirms résistansi tilu-bulan lajeng masihan kami gerakan slight kaluhur mastikeun hiji handap ganda.
Kuring ieu pamikiran ieu sigana jadi gélo. Nu langsung bisa nyieun bagan kaséhatan fisik hiji sarta ngabejaan yen man nu ngan ieu mungkir 40ti minggu pindah rata sangkan éta bakal balik sareng anjeunna dina taun datang pasir. Ngabayangkeun lamun aya dokter anu nyieun ubar tradisional, lajeng aya jalma anu ngalakukeun ubar teknis. Anu dumasar kana sajarah dikumpulkeun diagnosis. Brrrr. Abdi jadi dipercayakeun kana leungeun grup munggaran.

Kabeneran aya nu lamun freaks ieu bakal manggihan jumlah badag sarta aya bisa pangaruh harga sarta base lengkep irasional interpretasi. Tapi kasampak di bagan eta deui. Memang eta bisa jadi waktu nu sae pikeun mésér - meureun. Meureun kuring resep gagasan jeung ayeuna sits di hareup dukun grafik armada sami anu ngarobah pigura waktos salami maranéhna geus wangsit gambar rék ningali. Batur kudu maca rupa saran brokerage nu atoh ieu dumasar kana lima puluh lima puluh. Tapi lamun ku kasempetan sapertos rekomendasi ulubiung sapuk, abdi teu bakal papisah.
Upami abdi teu ningali sataun 2008 hubungan husus. Kanyataanna, dimana harga dibagikeun téh kiwari gampang tingali hiji serelek ngeunaan HI 75%. Kuring ningali kasempetan nalika meuli saham 2013 dibandingkeun saparapat mere tina harga na nilai duit alatan redemptions masif meunang dibagikeun loba nu leuwih gedeMéméh kuring meunang ngan nu 2013 sataun.
Jeung maranéhna geus dimimitian mayar dividends? Ieu ngan ngabagéakeun, éta keur kuring imah leutik. A proporsi badag tina dividends leuwih gede. Tur upami éta leres naon jangka panjang saratus taun ka pengker masih dumasar kana hasil nu di biasa dividend nedunan hadé ti maranéhanana dividenodové ... warta alus.

Pe = 5

Na kuring boga bulan ieu artikel panungtungan Manéhna nulis yen taun ieu teu naon investasi di. Eta teu nyandak panjang mun rengat eta. Aya posisi awal euweuh leuwih hade tinimbang meuli dibagikeun hiji kalawan laju awal balik 20%, atanapi balanja di sabudeureun pikeun lima kali kauntungan taunan. Kuring geus teu apal basa kuring lilipetan kayaning meuli hal.
Naon pisan nice, eta ayeuna dijual di nilai buku.
Bari Kami on babandingan, jadi sanajan kuring milih pilari di nilai tina pe, tapi sababaraha investor resep ningali P / S, sakumaha equities dina indikator low ieu mindeng outperform saham jeung low P / E. Dina ieu kagiatan, nilai 0,25, nu hartina masing-masing dollar tina jualan 1 0,25 meuli keur dollar teh. Salaku saham undervalued anu dianggap jalma anu nilai ragrag handap 2.
tapi Kuring nuturkeun sababaraha indikator anu teu aya masarakat awam jeung mana nu salah kudu cacah. Misalna. Earnings Bulanan per pagawe. Ieu gampang keur lumangsung, éta gampang pikeun ngabayangkeun, jeung bisa nurunkeun loba hal ti éta.
Loba indikator ieu, anu teu diterbitkeun di mana waé, bisa kapanggih dina buku "analisis finansial"Adrian Knápková, Drahomíra Pavelková na Pavel Steker (Mah nuju eta pikeun ilaharna Alzey). Éta ogé bisa jadi buku inspirasi pikeun lalaki anu nimukeun babandingan sorangan anu bisa diturutan anjeunna ngawula tujuan na hadé.
Naon alus nyaéta indikator alus nu kuring disebutkeun? Jadi mimitina dibikeun deui ka gudang sorangan. Kuring kudu mayar duit stockboy rada normal. Yén éta téh ukur hiji firms jasa leutik jeung duit anu di luhur rata. Kuring boga sababaraha laporan e-toko nu sarupa, saperti jalma ieu nu mayar ditu memang kasangsaraan. Naha ieu kitu? Eta geus ngalakonan jeung produktivitas. Pausahaan anu handap pikeun sababaraha hal kuring teu acan gaduh bisa nuturkeun ngaliwatan cukup ogé otomatis.
Saterusna, urang ulah ngalakukeun pesenan leutik. Teu yén urang nganggap hina aranjeunna, tapi urang ngan saukur teu bisa. Sanajan éta loba karya mun ngajadikeun otomatis, abdi masih teu bisa angka kaluar cara ngirim hiji paket 10ti Item dina total 400Kč harga sakumaha pengiriman barang haratis, sakumaha hancana kompetisi urang. Sarta alatan urang teu bisa ngalakukeun, sangkan ngalakukeun eta dina biaya sagala rushing. Anjeun terang yen kuring nyarita kalawan mitra na pesaing ngeunaan kumaha nu biz Internet. Kabéh urang nyeuseuh jeung naon paling bothers kami sarta nyaho yen éta lolobana low-margin, urutan rata lemah sareng pengiriman barang haratis. Urang sadayana cobaan tetep usaha urang salamet, tapi tekanan kasebut gede pisan. Muhun, kumaha cara urang ngobrol ngeunaan eta, jadi kuring nyaho yen batur tiasa ngadamel jumlah sarua kontrak kalayan 2-3x langkung jalma nu loba harder panawaran na ogé nyaho yén maranéhna kudu kirang ti satengah Urutan rata. Di sisi séjén, aranjeunna condong mibanda tapi anjeun 5-10x turnovers luhur.
Ayeuna mun indikator favorit kuring, nu sadayana ieu narjamahkeun. Nalika aranjeunna nyandak kauntungan taunan tur ngabagikeunana ku Jumlah huluna nu dijieun dinya, bagikeun eta welas, tétéla jumlahna nu ngabejaan urang cukup. (Eta mah geus dirobah tina dollar ka makuta). Unggal parusahaan mah béda, tapi meureun urang di toko ngabentuk sabagian gedé tina biaya, tambah jalma bébas teu bisa. Éta sadayana I wrote kana jumlah ieu projected sarta reflected di dinya boga loba hal lianna. Ieu penting pisan yen eta teh bisa kalayan gampang deduce nu mana kalayan "getih" malah dina kali tina booming atawa naha aya hiji cushion finansial bisi krisis a. Ieu diperlukeun keur ngitung naon bakal nuturkeun mun parusahaan bakal tumiba sakumaha earnings. Satengah jeung ongkos henteu ngurangan, anu bakal ngahontal malah mayar gaji urang, atawa malah bocor. Sarta lamun eta kajadian, jumlah leutik jalma kumaha bae fundamentally mangaruhan kinarya usum hareup parusahaan?
Éta metot pikeun ngabandingkeun indikator ieu dina industri anu sarua. Maranéhanana béda ekstrim, sakapeung éta hiji runtuyan gedena. Ogé datang alami kana pamadegan pausahaan nu ngadistribusikaeun produk ngaliwatan waralaba antar alia nu ngajual di margins luhur jeung jilid luhur yén ngajual lisensina. Ogé mangrupa. Maranéhanana pausahaan nu teu boga nanaon deui keur ngamekarkeun, ningkatkeun, balikkeun. Biaya aranjeunna bakal pasti jadi leungit wae.
elehan tinggi di ongkos sagala? Iblis nyandak eta!
BBBY, speed, Kuring threw kana kalkulator jeung lamun ngabandingkeun hasilna jeung biasa dibeuli tadi, éta moal bom, datang kaayaan 17 rébu pér bulan per sirah, nu bakal janten ngeunaan niiskeun pikeun parusahaan Czech, tapi di dieu éta on tepi. Na kuring diitung hijina pagawé full-waktu.



on tepi

Sangkan boga kauntungan per sirah on tepi, di tepi hutang parusahaan, jumlah margin ogé dina ujung. Ieu salah sahiji Investasi riskier, tapi sababaraha poténsi aya di 5-istilah 10let tingali, jadi mudahan hal baris balik salah. Jeung nunjukkeun yen taun ieu jelema kasempetan éta memang langka, abdi teu tiasa mampuh salah niup ti hooves.
Di sisi séjén, keur biasa jalma keur diuk boga geulis institusional sarta sababaraha insiders, jadi kuring nganggap yen sugan aya moal sababaraha crazed luhurobralUm, saolah-olah maranehna Panyekel of jaminan ku investor leutik.


Kumaha iklan baris kasampak kawas?
-
Di dieu tiasa banner anjeun salamina mung 299 CZK
Témbongkeun formulir keur meuli
artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan

5
komentujte

avatar
3 kumaha threads
2 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
4 kumaha pangarang
BeranisteStanleyToroMateus pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
pangtungtungna cikal luhur dipeunteun
ngingetkeun
Stanley
nu boga imah
Stanley

Ngan nambahan hiji bead on stock ieu. Dina hurup panganyarna pikeun shareholders Vltava Dana, nu manages Daniel Gladis, nyebutkeun spol éta. salaku salah sahiji ti saeutik nu ngalaman tur ngalaman keur eta paling sadaya basa aranjeunna dijual deui di rugi 30%. Hurup I baca pisan jeung kuring sumber inspirasi jeung instruksi. Kuring nyarankeun aranjeunna maca sakabeh jalma anu mikir yén kalawan nilai nu investasi serius. BBBY kuring keur harga sabudeureun $ 20 ogé dimimitian resep :-)

Toro
nu boga imah
Toro

Kaula mah hiji analis, tapi teu tiasa janten prékursor pikeun privatisasi ngokolakeun? produktivitas low, sugan ngahaja ngainduksi guna nurunkeun jual beuli. Saatos privatisasi nuturkeun reorganisasi sarta jumps pangperangan tambah produktivitas. Atawa pilihan kadua, anu parusahaan miboga ukur mana inersia na dihurungkeun suku tukang na, tapi nu aya moal bakal jadi jalma redemptions masif.

Mateus
nu boga imah

ha 🙂

Abdi bungah. Sigana mah bakal dikirim hal aya. Tungtungna, sabagian zchrastím Drøbak.

Ngan ragu pikeun ngirim kabeh katuhu aya atanapi antosan lamun hal némbongkeun.

Tapi maksakeun diri pikeun teu nuturkeun deui unggal dinten sejen tur ngacieupan dua kali sataun. Teu 🙂

kuring satuju
ramatloka ieu migunakeun nyadiakeun jasa, pribados Iklan, sarta cookies lalulintas analisa.