Nulis kabeh sapuluh on garis - kursus nu earns Anjeun jutaan

artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan

Kalayan nulis kabeh sapuluh kuring dimimitian salaku cork leutik

Kabéh sapuluh tulisan téh skill nu kuring diajar di karir online kuring munggaran. Ieu di kelas kasalapan di SD. Kuring teu apal kumaha kuring kungsi sumping kana meja komputer. Acan naon Abdi émut mah, asem pasti neodnaučoval ngahemat waktos atanapi kusabab duit. Alesan ieu pisan "dumber" ... Kuring pernah hayang nulis ku leungeun.
Nunjukkeun yen kuring dilaporkeun lajeng ogé ngagaduhan dina kuliah elektro-teknis, ieu jelas keur kuring nu aya téh ngetikkeun dina kibor pasti teu diajar, tapi éta jelas keur kuring nu aya taya sahijieun nyandak kalam di sisi moal maksa.
Tapi éta ketidakadilan, henteu eta - nu katresna dina sakola bisnis ngajarkeun nganiaya tombol pikeun sugan ti mimiti warsih sarta jalma bakal poean digawekeun ku komputer ngajar salah sahiji.

Kumaha teu eta balik? Kuring ngamimitian dina libur, abdi réngsé dina libur, sarta Jigana mah geus di sababaraha 350-500 keystrokes per menit sarta sakabeh tangtu nyandak kuring kirang ti dua bulan. Saprak harita Kuring geus dieureunkeun nulis ... ngan tingali kumaha Kaula bade 🙂

Ngetikkeun dina kibor téh salah sahiji hal anu dijadikeun rasa

Kiwari éta 20ti sanggeus sababaraha taun hindsight, jadi ieu salah sahiji hal nu bener ulah kaduhung. Ayeuna kuring ngarti kunaon ieu paling sakola pernah diajar. Kuring ngan surelek kuring nungkulan 1-1,5h dinten tambah sababaraha paperwork. Lamun Kami ati pisan sarta tanpa kaleuleuwihan naon, abdi nulis ngeunaan 2 jam hiji poe waktu murni. Nalika kuring nyandak eta nu kuring diajar bener mimiti sarta miboga saméméh anjeunna sababaraha 50 taun hirup aktip lamun kuring bisa make skill ieu, meureun bisa maledog kana angka.
Ieu ngan nice pikeun nanganan dina sawaktu leuwih gawé ti batur. Ku kituna hayu urang buka na ... Urang baris tetep loba taneuh. Hayu urang ngitung sabaraha duit anjeun bakal simpen hiji jalma anu keur linggih dina PC rada kirang ogé sarta jadi sober di sabaraha anjeunna ngeusi per jam tina waktu anjeun.

Nalika 1h nulis meja na 200Kč / h ngajadikeun tabungan

5h minggu - 20h bulan - 240h sataun. Pikeun lima puluh taun 12.000 jam. Na eta teu ngawangkong ngeunaan jalma anu hirup atanapi tulisan ngeunaan jalma kalawan Hodinovka normal sabudeureun 500Kč.

Pikeun pamaké rata, ieu hartina nyimpen 48.000Kč / sataun sahingga 2.400.000Kč pikeun hirup kerja aktif na. Éta Kiwari hiji apartemen santun dina imah saeutik modest atawa kampung.
Pikeun lalaki anu hirup tur nulis nyerat naskah sapertos nu urang anu daék mayar, urang keur diajak ngobrol ngeunaan jutaan sarta puluhan jutaan crowns.
Unggal momen salah hears wae nu investasi di pangajaran bayaran kaluar. Tapi pikeun neuleuman hese, éta hurts, teu hasil geuwat anjeun malah teu tiasa ngabayangkeun naon eta bisa mawa sababaraha waktos kapayunna.




Ieu sigana kuring sahingga husus boh dina segi biaya acquiring kaahlian (waktu financial) jeung hasil anu digolongkeun kaluar sahijina.
Muhun, kuring sakali deui mutuskeun nu tangtu hadir, abdi bakal dibere hiji aplikasi nepi ka ékonom anu. Salaku bonus nu bakal janten salah sahiji Babinec sabudeureun 🙂 Atawa eta bisa dipigawé di dua bulan sakumaha Abdi peryogi registrations pikeun tangtu ieu .-)


Kumaha iklan baris kasampak kawas?
-
Di dieu tiasa banner anjeun salamina mung 299 CZK
Témbongkeun formulir keur meuli
artikel metot? Bagikeun eta jeung babaturan

2
komentujte

avatar
1 kumaha threads
1 balesan thread
0 pengikut
Paling diréaksikeun kumaha
kumaha thread hottest
2 kumaha pangarang
BeranisteMartin Trump pangarang panganyarna kumaha
ngalanggan
pangtungtungna cikal luhur dipeunteun
ngingetkeun
Martin Trump
nu boga imah

Kuring boga masalah saeutik kalayan itungan nu, lantaran Kaula teu yakin sabaraha waktos sabenerna katuhu dina tungtung tulisan hirup. Abdi nganggap yén bagian considerable of přemýšlecí nu sigana tinimbang arcade sorangan nganiaya kibor.

kuring satuju
ramatloka ieu migunakeun nyadiakeun jasa, pribados Iklan, sarta cookies lalulintas analisa.